Hvad sker der, hvis et produkt i min Click & Collect-ordre er udsolgt?

Hvis et eller flere produkter i din Click & Collect-ordre er udsolgt, bliver hele ordren desværre annulleret. Det fulde beløb refunderes automatisk til den betalingsmetode, du brugte ved købet.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt